TÄVLING – HITTA MONKY

Hitta Monky och vinn riktigt fina priser!

 

TÄVLA – HITTA MONKY!

Var med i tävlingen och hitta apan Monky så många gånger som möjligt under en veckas tid! Fina priser står på spel – vad sägs till exempel om en resa från Ving till ett värde av 15.000 kr?

 

SÅHÄR TÄVLAR DU:

Hitta Monky och vinn riktigt fina priser!

Apan Monky är på vift och ryktet säger att hon har gömt sig på Facebook. Samla ihop familjen – för nu behöver vi er hjälp för att hitta Monky! Se hur många Facebook-inlägg hon dyker upp i under perioden 4-10 december – hittar du alla har du chans att vinna fina priser från våra partners!

 

DET HÄR KAN DU OCH DIN FAMILJ VINNA:

1:a pris: Presentkort från Ving till ett värde av 15.000 kr.

2:a pris: Weekend för 4 personer. Boende inkl. middag på Downtown Camper by Scandic i Stockholm. Värde ca 7.000 kr. 

3:e pris: En cykel i unisexmodell från Postkodlotteriet (värde 5000 kr).

 

HUR GÅR TÄVLINGEN TILL?

Under perioden den 4-10 december kommer Monky att dyka upp i några Facebook-inlägg på följande sidor: Nordisk Film Sverige, Scandic, Vingresor och Postkodlotteriet. Följ stegen nedan för att delta!

 

1) Gå in på ovannämnda Facebook-sidor och räkna hur många inlägg du hittar Monky i (under tävlingsperioden). Tips! Kika in varje dag och följ sidorna för att lättare hålla koll. 

2) Skriv ihop en motivering om vilket djur du helst skulle vilja ha som familjemedlem och varför.

3) Vid tävlingens slut (10/12) sammanställer du ditt svar med hur många Facebook-inlägg du hittat Monky i, tillsammans med din motivering. Skicka in ditt bidrag senast onsdag den 13/12 före klockan 22:00 till hittamonky@nordiskfilm.com.

 

TÄVLINGSREGLER:

Tävlingsperioden är 4/12 till och med 10/12. Vi måste ha fått ditt tävlingssvar tillsammans med motivering senast den 13/12 före klockan 22.00 för att du ska ha en chans att vinna. Svaret skickas till hittamonky@nordiskfilm.com.

 

 

ALLMÄNNA TÄVLINGSVILLKOR

 1. De uppgifter du lämnar om dig själv i samband med insändande av bidrag kommer att behandlas för att kunna administrera tävlingen. I samband med publicering av vinnare av tävlingen kommer personuppgifter som namn och ort eller ålder publiceras på Internet. Om du begär rättelse av felaktiga personuppgifter eller önskar mer information kring behandlingen av dina personuppgifter ber vi dig att kontakta oss på adressen i punkten 3 nedan. Observera att för tävlingsdeltagare under 18 år krävs vårdnadshavares samtycke till personuppgiftsbehandling.
 2. Genom att godkänna dessa Allmänna Tävlingsvillkor samtycker du till personuppgiftsbehandling enligt ovan.
 3. Ansvarig för tävlingen är: Nordisk Film Distribution AB ,  111 30 Stockholm (nedan benämnd Nordisk Film).
 4. För att delta i denna tävling måste du bo i Sverige samt acceptera reglerna för tävlingen. Deltagare under 18 år ska ha vårdnadshavares godkännande för att delta i tävlingen.
 5. Genom att du skickar in ditt bidrag i tävlingen överlåter du upphovsrätten avseende bidraget till Nordisk Film. Detta innebär bland annat att samtliga dina rättigheter till bidraget upphör och att Nordisk Film får använda bidraget, utan begränsning i tid, på valfritt sätt dock endast inom Nordisk Films normala verksamhet och i enlighet med svensk lag och god sed.
 6. Du behöver inte köpa eller beställa något för att vara med och tävla.
 7. Priset är personligt och kan ej överlåtas till annan person. Det är inte möjligt att byta ut vinsten mot kontanter eller mot annan egendom. Vinnaren ansvarar själv för att betala eventuell skatt som uppstår till följd av vinsten.
 8. Om ditt bidrag inte är komplett eller om vi saknar dina personuppgifter vid tävlingens slutdatum kommer du inte att kunna delta i tävlingen.
 9. Endast ett tävlingsbidrag per sökande godkänns.
 10. Ditt kompletta bidrag måste vara oss tillhanda senast den 13 december 2017 kl 22:00. Vinnaren kommer att utses senast den 15 december 2017. Nordisk Film återsänder inte bidragen efter avslutad tävling.
 11. Vinnaren utses av en jury bestående av representanter från Nordisk Film samt Unlimited Stories. Juryns beslut kan inte överklagas och juryn behöver inte motivera sitt beslut.

För att vara med och tävla måste du:

 1. Sammanställa antal gånger Monky dykt upp i inlägg på våra partners Facebook-sidor (Scandic, Postkodlotteriet, Ving & Nordisk Film Sverige) under kampanjperioden 4/12-10/12.
 2. Motivera vilket djur du helst skulle vilja ha som familjemedlem och varför
 3.  Maila in ditt bidrag till hittamonky@nordiskfilm.com senast den 13/12 kl 22:00